2007. 12. 10.

Ha szóba hozom a Network Marketinget a barátaimnak és a családtagjaimnak, nem fogják azt gondolni, hogy „rámenős” vagyok?

Don Failla válaszol erre a kérdésre, amelyről úgy gondolom mindanyiunk fejében megfordult:

Amikor bárkinek beszélsz a Network Marketingben rejlő lehetőségről, a legfontosabb, amiről nem szabad megfeledkezned,az, hogy természetes légy. Legyél önmagad. Nincs szükség semmiféle mesterséges „eladási technika” alkalmazására. Sőt, az igazság az, hogy ez a legutolsó dolog, amire szükséged van. A legjobban úgy tudod építeni ezt az üzletet, ha meg sem kísérled „eladni”. Ha létezett valaha is olyan elgondolás, amely „eladja önmagát”, akkor ez az elgondolás éppen a Network Marketing.

Amikor megkeresel valakit, hogy megoszd vele a hálózatépítés iránti lelkesedésedet, gondolj vissza arra, hogy mi volt az a dolog, amely annak idején a te érdeklődésedet a leginkább felkeltette. A legvonzóbb az egészben az volt, hogy lehetőséget láttál benne céljaid elérésére, az álmaidnak megfelelő életre, valamint a vágyaid szerinti jobb életstílus megvalósítására-magad és szeretteid számára- az a tény, hogy ezt a tevékenységet otthonról is lehet végezni, anélkül, hogy radikális változtatásra lenne szükség az életedben, szintén nagyon vonzóvá tette ezt a lehetőséget.

Nagy esélyed van rá, hogy sok ember, akiket megkeresel, hasonlóképpen fog gondolkodni, mint te. Ők is ugyanazt szeretnék kihozni az életükből, mint te, és hozzád hasonlóan ők is hajlandóak ezért dolgozni. Nekik csupán cselekvési tervre van szükségük, ezt pedig te szolgáltatni tudod nekik.

Nem kell rámenősnek lenned. Nincs szükség „ kemény eladásra ”. Egyáltalán semmiféle „eladásra” nincs szükség. Mindössze annyit kell tenned, hogy megosztod a tapasztalataidat és a tudásodat másokkal - olyan emberekkel, akik sok mindenben hasonlatosak hozzád.

Don Failla

Kapcsolódó cikk:

Tartós üzlet a Network Marketing, vagy csupán múló divat?


Legyél Ura Életednek! Élő Szeminárium Don Faillával, magyar tolmácsolással, amelyben megtanítja a Failla Rendszert-  CD-n és DVD-n az MLMSiker webáruházban:

mlmsiker.hu

1 megjegyzés:

Nemes Claudia írta...

2003-ban ismerkedtem meg az mlm-rendszerével, de valahogy sosem tudtam kihozni magamból, amit belül éreztem. Szerintem ez egy férfinak könnyebb... Kb 1 hónapja került a kezembe Nancy Failla: Eljött a nők ideje c. kiadványa. Az azóta is parázson izzó gondolatok a könyvecske elolvasása után szinte berobbantak. Helyére kerültek az évek alatt felhalmozott információk és olyan értékeket kaptam vissza ezáltal, amik már igencsak elveszni látszottak.. Ajánlom mindenkinek a Failla házaspár összes művét, mert életeket képesek megváltoztatni! :)