2016. 11. 13.

Donald Trump 10 siker tippje


Donald Trump: Az egyik kérdés, amit leggyakrabban feltesznek nekem, hogy mi a legfontosabb 10 tippem a sikerhez?

Itt egy lista, ami éppúgy szól diákoknak, mint szakembereknek, vállalkozóknak, vezetőknek:

1. Koncentrálj. Adj bele mindent abba, amit nap mint nap csinálsz.
2. Higgy magadban. Ha nem teszed, más sem fog.
3. Légy kitartó.
4. Bízz az ösztöneidben.
5. Tartsd fenn a lendületedet és mozgasd előre a többieket is.
6. Tekintsd magad győztesként és egy győztes csapat vezetőjeként.
7. Csináld szenvedéllyel a dolgokat.
8. Éld meg az életed, merj kockázatni. Ne legyél önelégült.
9. A vezetői feladat nem csoportmunka. Ha te vagy a vezető, akkor vezess is.
10. Soha ne add fel!


(először megjelent 2009-ben)

Forrás: http://www.trumpuniversity.com/blog/post/2009/09/top-ten-tips-for-success.cfm



Trump Organization oldala.

Update: 2016.10.11. - Donald Trump az Amerikai Egyesült Államok elnökévé választották a 2016. novemberi elnökválasztáson. Hivatalos oldala : https://www.donaldjtrump.com/  Az Amerikai Egyesült Államok megválasztott 45. elnöke. Elnöki esküjét várhatóan 2017. január 20-án fogja letenni, így aznap lép hivatalba.
Update: Donald Trump 2017. január 20-án, mint az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke került beiktatásra. Hivatalos elnöki fotója:

Donald J. Trump 

Margó - egy facebook kérdés kapcsán -2016.február 1-én:

 Donald J. Trump - Főleg ingatlan ügyletekből, beruházásokból lett milliárdos, sok-sok szerepléssel (The Apprentice TV show pl) , üzleteléssel, tárgyalással és a nagy kulccsal amit úgy neveznek "más emberek pénze". Ő főleg a bank pénzével kalkulált általában. Az első nagy ügyletében sem volt jelentős saját pénze. Ez volt a Commodore Hotel porjekt. Volt olyan is, hogy 890 millió dollár vállalati adóssága volt. Ő az , aki a saját márkáját is építette mindig, még számtalan Twitter üzeneten keresztül is https://twitter.com/realDonaldTrump, de korábban is és ez pl a luxus appartmanjai ( mint a new yorki Trump Towerben is vannak) eladásában is segített. Jó gazda, mindig rajta tartotta a szemét az üzleten, az ingatlanjain. Ő megtestesítője az "amerikai álomnak" . Nem szegénysorból származik, apja is már épitési vállalkozó volt. De ez nem lett volna elég önmagában a milliárdokhoz. És ez nem mind készpénz nyilván, ez az ő össz vagyoni értéke. Tisztesség? Nem tudom, - egy biztos, ő mindig arra törekedett, hogy nyerjen egy üzleten. Ő egy rámenős, gazdag nagymenő, akit a hírneve, gazdasági ereje és szónoki képessége, valamint az, hogy tudja az emberek mit akarnak hallani és azt is tudja, hogy a botrány ingyen reklám, eljuttatta a történelembe az elnöki székbe. De ami mindenképpen fontos: sosem akart másnak látszani, mint ami... ja és előbb volt milliárdos, mint politikus....

Donald Trump könyvei közül többet is elérsz az mlmkonyvek.hu oldalon. Használd az   "mlmsiker "  kuponkódot és 7% kedvezményt kapsz. 

4 megjegyzés:

Földiné Csúcs Mária írta...

Megszívlelendő ez a tíz jó tanács nem csak a vezetőknek, és azoknak akik vezetők akarnak lenni, hanem minden embernek. Nem lenne ennyi félresikerült élet.

Szilvia írta...

Olvastam Donald Trump - Robert Kiyosaki Miért szeretnénk, hogy gazdagodj c. könyvét, nagyon ajánlom mindenkinek. A legjobb könyv, ami összefoglalja a jelenlegi gazdasági folyamatokat és azt, hogy ez hogyan hat ránk.

Belső TUDÁS írta...

Kiyosaki mondta ebben a könyvben, hogy: "Olyan embereknek ajánlom ezt az üzletágat, akik váltani szeretnének, és el akarják sajátítani a szükséges készségeket és hozzáállást, hogy sikeresek lehessenek a "C" negyedben."

"Mindössze két dolgot fektethetsz be: időt és pénzt. Mivel az emberek zöme nem fektet be elegendő időt, a pénzét is elveszíti."

Ezért is osztja meg velünk a világ befektetőinek három fajtáját:
1. Azok az emberek, akik egyáltalán nem fektetnek be.
2. Azok az emberek, akik azért fektetnek be, hogy ne veszítsenek.
3. Azok az emberek, akik azért fektetnek be, hogy NYERJENEK.

Azok az emberek, akik azért fektetnek be, hogy nyerjenek, hajlandóak új dolgokat tanulni, több ellenőrzésre vágynak, és befektetésük oka a magasabb megtérülés.

Te milyen vagy?
Ha te is a harmadik befektető típus akarsz lenni, akkor ez a könyv neked szól.

Mindenkinek tiszta szívből ajánlom. A pénzügyi inteligencia senkinek sem árt, sőt előnyére válhat. Ha az oktatási rendszerünk nem tanította ezt meg nekünk, tanulhatunk a nagyoktól, ha nem akarunk mi is birkákká válni :)

Üdv, Barabás Kati :D

dr.Roberto László Rémay írta...

Hiánypótló könyvek, végre!
dr.Roberto L Remay